Utanıyorum onur kırıcı durumdan!..

08 Temmuz 2017 Cumartesi, 14:06
alim şahin

Bir insan bunu yapamaz.

Ermenilerin Hocalı da yaptığı katliamindaki asagilik kirli emellerini hatirlattı.

Sen kimin tohumusun?

Bu ülke göçmeniyle, Ensar’ı ve muhaciriyle tek vücut.

Ecdadımız İspanya’dan kovulan Yahudilere insanı yönden kapısını açmışken, bugün katliamdan kaçıp ülkemize sığınan Müslüman kardeşlerimize bu aşağılık vahşeti reva görenleri Allah’a havale ediyorum.

Kim ne derse desin.

Bu ülkede en az 30 milyon batılılaşmış batı kafalı hain var, merhametsiz, islam dinini benimsememiş Türk ve Müslüman kimliğinden rahatsız, hatta Müslümanım derken utanan, her fırsatta Müslümanları aşağılayan, topluma tepeden bakan bir kesim var.

Kurucusu bile Selanikli, Yunanistan muhaciri olan Türkiye Cumhuriyeti’nde göçmen dolu iken, kendileri de birer muhacir torunu olan ama şimdilerde de muhacirleri sevmeyen güya yerli aşağılık zavallılar var.

Hain, bölücü, Müslüman düşmanı bizden olmayan Osmanlı ve ümmet düşmanı ne kadar insan varsa hepsi var.

Bugün 15 Temmuz da sokağa çıkmayan tam tersi darbeye destek veren tipler Suriyelilere gitsin savaşsın diye akıl veriyor.

Ülkesi için savaşmayan hatta ülkesini batıya şikayet ederken sen ne için, kimin için savaştın? Şimdilerde kalkıp Suriyeli çaresiz, mağdur, evi barkı yuvaları harap olmuş, parasını pulunu, malını mülkünü ve hepsinden önemlisi ölülerini ve hatıralarını bırakıp baba ocaklarını terk etmek zorunda kalan Suriyeliye akıl veriyorsun be hain.

Kimilerine..

Dur da gör, yaşa da gör vatanından, ana ocağından aç susuz çaresizlik içinde ölecek mi kalacak mı diye bir adım ötesi garanti olmayan yolculuğu yapmak, acıyı yaşamak tatmak kolay mı?

İşte bugün bu provokasyonları yapanlar Türkiye’nin iç savaşa sürüklenmesine tetikçi olanlardır.

Suriyeli anneyi kirletip, karnında ve kucağındaki yavrularını katleden aşağılık mahluklar. Utanıyorum.. Bu utanç verici onur kırıcı durumdan.

Şimdi bunu yapanlara ömür boyu içer de bakacağız öylemi?

Kısasa kısas, İDAM..

Allah kimselerin başına vermesin.

Rabbim Ülkemizi, milletimizi, devletimizi korusun. Allah Cumhur’u Reise ve ülkesine aşık samimi yöneticilerimize güç kudret versin.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz