Hüseyin Gülerce AK Parti’ye kurulan yeni tuzağı açıkladı

24 Mayıs 2017 Çarşamba, 14:28
huseyin_gulerce

Gazeteci Hüseyin Gülerce, hasım cephenin AK Parti’ye karşı yeni bir tuzak planladığını savundu.
Gazeteci Hüseyin Gülerce, AK Parti’ye karşı yeni bir tuzak kurulduğunu savundu.  Son yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı olmasını değerlendiren Gülerce, hasım cephenin yürüttüğü 2 farklı algı operasyonu ile Erdoğan’a karşı yeniden harekete geçtiğini söyledi. Operasyonun 2 koldan devam ettirildiğini ifade eden Gülerce, hasım cephenin “15 Temmuz’un siyasi ayağı ne olacak? AK Parti’deki FETÖ’cüler ne zaman tasfiye edilecek? ve “falan filan belediye başkanları topun ağzında. Erdoğan sıra ile hepsini tasfiye edecek…” gibi söylemler ile yola çıktığını ifade ederek bunun bir 17-25 Aralık gibi surda gedik açma saldırısı olduğunu ve AK Parti’nin içinin karıştırılmak istendiğini söyledi. AK Parti’ye kurulan bu tuzağa dikkat edilmesi gerektiğini açıklayan Gülerce, “Surda gedik açılırsa biliniz ki başta CHP ve dış odaklar, Türkiye’nin bütün gündemini AK Parti’nin içinin karıştırılmasına hapsederler.” dedi.

“ERDOĞAN TASVİYE DEĞİL GEREĞİNİ YAPAR”

AK Parti’nin başına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izleyeceğini düşündüğü politikayı da açıklayan Gülerce, “Erdoğan tasfiye yapmaz, gereğini yapar” ifadesini kullanırken, Erdoğan’ın partiye zarar vermeden gereğini yerine getireceğini, sorgulayanları değil, parti disiplinini iplemeyip makamlarda oturdukları halde Cumhurbaşkanı ve AK Parti yönetimini hırpalayanları usulca kenara koyacağını belirtti.

Kaynak: Yeni akit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz