Hüseyin Gülerce’den net mesaj: Bunlara acımayın

12 Mayıs 2017 Cuma, 17:45
Hüseyin Gülerce’den net mesaj: Bunlara acımayın

Gazeteci Hüseyin Gülerce, son yazısında verdiği bir örnek üzerinden yola çıkarak FETÖ’cülere acımamak gerektiğini söyledi.Gazeteci Hüseyin Gülerce, verdiği bir örnek üzerinden yola çıkarak FETÖ’cülere acımamak gerektiğini söyledi.

Bir zamanlar teröristbaşı Fetullah Gülen’e en yakın isimlerden biri olan ve örgütün yayın organı Zaman gazetesinde görev yapan Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, FETÖ’ye ilişkin önemli bir analiz yaptı. Son yazısında teröristbaşı Fetullah Gülen’in “yalancı, takiyeci, kendi ülkesini yabancılara şikayet eden onursuz, Türkiye’nin düşmanları ile işbirliği yapan hain nesiller” yetiştirdiğini açıklayan Gülerce, bu kesimin 15 Temmuz’a rağmen hiç pişmanlık duymadığını ve hala Gülen’den medet umduğunu ifade etti.

“Yeminle yalan söyleyen, pişmanlık duymayan bu insanlara merhamet ettiğimiz zaman, daha da kinlendiklerini bilendiklerini, binlerce değil bu defa milyonlarca masumun hayatını karartacaklarını” söyleyen Gülerce, buna örnek olarak da Rusya’nın Ankara Büyükelçisi’ni öldüren FETÖ’cü hain polisin “zararsız, FETÖ’cü değil” diye serbest bırakılmasını gösterdi.

“ACIRSANIZ ACIMAZLAR”

Gülerce, bu örnekten yola çıkarak “Bunlara acırsanız evet, acınacak hale gelirsiniz. Çünkü onlar ellerine fırsat geçerse milyonlarca millet evladına zerre kadar acımayacak…” uyarısında bulundu.

 

yeniakit.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz