Noktayı koydu: MHP sözünden dönmez

14 Nisan 2017 Cuma, 14:07
devlet bahçeli

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Devlet Bahçeli’nin sözlerinin ardından yaşanan tartışmalara ilişkin, “Genel Başkan verdiği sözden dönmez” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının ardından ortaya atılan iddiaları yalanladı. Yalçın, “Genel Başkan verdiği sözden dönmez” diye konuştu.

Yalçın, “Danışman sıfatı verilen kişilerin açıklamaları süreci zedeliyor, Bahçeli bunu anlatmak istedi” dedi ve danışmanların görevden alınmasına yönelik bir talebin olmadığını kaydetti.

Yalçın ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın da konuyla ilgili olarak net açıklamalar yaptığını söyledi ve anayasa değişikliğinin gündeme geldiği günden beri AK Parti’den MHP’ye böyle bir teklifin gelmediğinin altını çizdi.

Eyalet sistemi konusunda MHP’nin son derece hassas olduğunu vurgulayan Yalçın, Başbakan Yıldırım’ın bugünkü açıklamalarından memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Bunun üzerinden siyaset geliştirmeye ve yorum yapmaya bence ihtiyaç yok” dedi ve tartışmaların sandıktan çıkacak sonucu etkilemeyeceğini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz