Melih Gökçek ‘evet’ oranını açıkladı

04 Nisan 2017 Salı, 12:57
Melih Gökçek ‘evet’ oranını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, referandumda beklediği ‘evet’ oranını açıkladı.Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, katıldığı televizyon programında 16 Nisan’da yapılacak referandumda beklediği ‘evet’ oranını açıkladı. ‘Evet’çilerin oylarını yüzde 60’ın üzerine çıkarmaya çalışılırken, hayırcıların da yüzde 40’ın altına düşmemek için mücadele ettiklerini söyleyen Gökçek, “İstanbul’da da ‘evet’ oylarının ‘hayır’ oylarının üzerinde olduğunu 3-4 firmadan duydum. Ankara’da yüzde yüze isabet edecek anketler yaptık. Türkiye ortalaması Ankara’nın ya 1 puan altı ya da 1 puan üstüdür veya aynıdır. Demek ki yüzde 57 ile 59 arasındadır” dedi.

Ankara’da mart ayının 1’inde, 9’unda ve 21’inde 3 kez anket yaptırdığını hatırlatan Gökçek, “Birinci anketin sonucu yüzde 55.4, ikinci anket 56.2, üçüncüsü 58.3 olarak çıktı. İnşallah dördüncüsünde yüzde 60 ‘evet’ oranını yakalayacağımızı umut ediyorum. Gün geçtikte yaşanan gelişmeler karşısında kararsızların da kanaatleri değişirken, az da olsa ‘hayır’ diyenlerin de ‘evet’e doğru kaydığı görülmektedir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz