Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül AK Parti toplantısına katılmadı

20 Mart 2017 Pazartesi, 20:07
Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül AK Parti toplantısına katılmadı

Başbakan Binali Yıldırım, kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev yapan bakanlarla parti genel merkezinde bir araya geldi. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül programlarını gerekçe göstererek toplantıya katılmadı.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde eski bakanlarla buluştu.

Bu sabah gerçekleştirilen toplantıya AK Parti kabinelerinde görev yapan tüm bakanlar davet edildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da davet edilen isimler arasındaydı. Gül ve Davutoğlu toplantıya programlarını gerekçe göstererek katılmadı.

Eski TBMM başkanlarından Cemil Çiçek, Bülent Arınç ve Mehmet Ali Şahin, eski başbakan yardımcılarından Beşir Atalay ve Yalçın Akdoğan, eski bakanlar Abdülkadir Aksu, Muammer Güler, Efkan Ala, Sadullah Ergin, Vecdi Gönül, Taner Yıldız, Hüseyin Çelik, Nimet Baş, Zafer Çağlayan, Mustafa Elitaş, Kürşat Tüzmen, Nihat Ergün, Ali Coşkun, Fatma Şahin, Selma Aliye Kavaf, Ayşenur İslam, Volkan Bozkır, Suat Kılıç, Atilla Koç, Erdoğan Bayraktar, Fatma Güldemet Sarı, İdris Güllüce, İmdat Sütlüoğlu, Mustafa Demir, Osman Pepe ve Faruk Nafiz Özak toplantıya katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz