Türk hackerlardan Almanya’ya dev siber operasyon! Sunucuyu çökerttiler

05 Mart 2017 Pazar, 23:18
hacker türk

Türkiye’ye karşı alçak saldırılar gerçekleştiren teröristlerin yuvası haline gelen Almanya’ya karşı Türk hacker grubu Turkz büyük darbe vurdu. Türk Hackerlar Almanya’nın sunucu altyapılarını çökerterek yüzlerce siteyi erişime kapattı.

Terör örgütlerinin yuvası Almanya’nın Türkiye’ye karşı gösterdiği çifte standarda bir tepki de Turkz Hacker Grubu‘ndan geldi. Turkz Hacker Grubu, Almanya’ya karşı harekete geçerek Alman sunucularına siber operasyon gerçekleştirdi ve yüzlerce siteyi erişime kapattı.

Terör destekçisi Almanya’ya karşı savaş açan Turkz Hacker Grubu, Alman sunucu altyapılarını çökerttiklerini ve bu sunuculara bağlı yüzlerce siteyi erişime kapattıklarını duyurdu. Siber operasyonlarda Alman sunucularının portlarına da zarar verildiği belirtildi.

Bu siber operasyonlar için Türk hackerların yaptığı ilk açıklamada alışveriş, haber, üniversite, hastene, vakıf ve devlet sitelerinin de aralarında bulunduğu 230 siteyi erişime kapattıklarını belirtti. Hack grubunun ikinci açıklamasında ‘Avrupa Seferi’ olarak adlandırdıkları siber operasyonlarında 100 site daha hacklendiğini duyurdu.

İşte Turkz Hacker Grubu’nun yaptığı o açıklama:

Kaynak: yeniakit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz