Görevli Doktor’dan, Erdoğan ve Ak Parti hakkında haddini aşan çıkış…

07 Şubat 2017 Salı, 12:18

Bursa Muradiye Devlet Hastanesi acilinde görevli Doktor, Erdoğan ve Ak Partiyi hasta yakınlarına şikayet etti, aldığı tepki çok sert oldu…

Çeşitli temaslarda bulunmak ve programlara katılmak için ülkemize gelen Gürcistan Salam Medeni Hayriye Cemiyetinin Başkanı Maya Rajabova rahatsızlanarak Bursa Muradiye Devlet Hastanesi aciline kaldırıldı.

Tedavisiyle ilgilenen doktordan bilgi almak isteyen hasta yakınları şok cevapla karşılaştılar. Hasta yakına Selahattin Turan Bursa Hafıza’ya yaptığı açıklamada “Yabancı misafirimizi acile kaldırdık ilgili doktor bize küstahça çıkıştı” dedi.

TAYİP HOCAYLA KAVGA EDİYOR BİZ EZİLİYORUZ

Hasta yakını Selahattin Turan’ın açıklaması şöyle..

“Yurtdışından gelen misafirimiz rahatsızlandı acile kaldırdık. Durumu hakkında ilgili doktordan bilgi almak istedik. Ama doktor bilgi vermek yerine siyaset yapmaya başladı.  ‘Devler, filler kapışıyor altında biz eziliyoruz. Tayip, ile Hoca kavga ediyor çektiğimiz rezalete bak. Şu gördüğünüzün hepsi Ak Parti rezaleti. Getirip Suriyeliyi ülkeye doldurdu’ diyerek hasta yakınlarına sert çıkıştı. Oysa adam siyaset yapıyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı devlet büyüğüdür, devlet büyüğünü sindirecek.

”Hekimi ilgili yerlere şikayette bulunduğunu ifade eden Turan, konunun takipçisi olacağını, gerekli soruşturmanın açılmaması halinde yüksek makamlara taşıyacağını kaydetti.

Görevli Doktor, Erdoğan ve Ak Partiyi hasta yakınlarına şikayet etti, aldığı cevap…

Bursa hafıza

“Görevli Doktor’dan, Erdoğan ve Ak Parti hakkında haddini aşan çıkış…” için bir cevap

  1. selami dedi ki:

    Herkese selamlar: O GECEKİ HASTA YAKINI OLAK BUNU YAZIYORUM
    Hekimler görevlerini yaparken ,her türlü siyasi görüş ve ideolojiden arınmış insani değerleri ön planda tutarak ulvi bir görevi yaparlar.Hekim her hastaya yakınlığı aynı,her siyasiye uzaklığı da aynıdır.
    Siyasilerde muayeneye veya hasta yakınını muayeneye götürdüğünde hastane içindeki tavır ve davranışları aynı olmalı.Siyasi kimliğini ön plana çıkararak acilde kendisine öncelik verilmesini,hekimi emir eri gibi görmekten vazgeçmeli.Kendini tanıtırken ben SİYASİ BİLMEM KİM DİYE DEĞİL,ben hasta yakınıyım demelidir.
    Acillerde öncelik siyasilere göre değil hastaların aciliyetine göredir.Bu ulvi görevi yapan hekime herkes saygı duymalı.Hekimin dediğine de uymalıdır.Siyasi kimliğe bürünen şahısların hekime saygı duyması gerekirken emir eriymiş gibi tavırlarda bulunması hoş olmadığı gibi nankörlüktür.
    Burada hastaya kötü davranıldığı ,bakılmadığından bahsedilmiyor.Fotoğraftan da görülüyor ki , tecrübeli hekimin muayenesinden memnunlar.Bu konuda hiç bir şey söylenmemiş.
    T.C. ve evrensel hasta haklarına göre hekim ,hastasının kendisine söylediklerini sır olarak tutar,kendisini siyasi olarak tanıtan birine hasta hakkında bilgi vermez.Bu hekimlik kanunu ve kuralıdır.Bu konuda hekimden bilgi almak adına hekimi siyasi kimliğini tekrarlayarak zorlamak abese iştigaldir.Kendinizi hastanın yerine koyun.Bir siyasi sizin hastalığınız hakkında bilgi istiyor ve bunun için zorluyor.Ne düşünürsünüz.(hekim sizin hakkınızda bilgi vermeli mi ?)
    Siyasi kimliğini ön plana çıkaran ve doktorla sonuna karar uğraşacağım deyip,bu iş içinde sözleri çarpıtarak partiye maal etmeye çalışarak ulvi görevi yerine getiren doktora siyasi bir şeyler yapacağı konusundaki tehditleri Sayın Okurlara bırakmak en doğrusudur.Bu davranışlarından dolayı hasta yakınları kendisini linç edeceklerdi ki apar topar kaçmışsınız.
    Hekimin sözleri de :koyulan resimden de anlaşılacağı üzere hekim meşgul.Ayakta hasta dosyalarını inceliyor.sizden tarafa hiç bakmıyor bile.Halka dönüp nutukta atmıyor.Siz onun yanında sürekli onu meşgul ediyorsunuz.AK Partiden Üst düzey siyasi olduğunuzu bunu da sık sık dile getirdiğinizde ,hekimin cümleleri de şuydu.Herkes hastasının yanına geçsin.Fotoğraftan da görüleceği üzere herkes hastasının yanına geçti.Siz hariç.Acaba hastane müşahede salonunda sizin özelliğiniz neydi.Üs düzey siyasisiniz.Hekimde size çok yorulduğunu,hocayla (FETÖ töröristbaşı)arasında kavgadan dolayı ve suriyelilerden duyduğu rahatsızlığı hasta yakınlarına değil size söyledi.Doktorlar gecede 200-300 hasta bakıyor.Yetmiyor birde siyasilerin kanunsuz isteklerine cevap verecek.(hasta yakını olarak doktoru taktir ettim.Siyasilerin hastasına değil aciliyetleri olan hastalara önem verdiği için.
    Suriyeliler konusunda da bilinen bir gerçek.Hastalar bittikten sonrada hekim bize anlattı.
    SURİYELİLER
    dünya nimetleri beni çok oyalamadı.Çokça yordu.her nöbette 200- 300 arası hasta bak.birde suriyeliler 112 yi ögrenmiş.çağır 112 yi en önde muayene ol.ssk ya para pulada gerek yok.acil nöbetimde suriyeli geldi.Neyin var anlat dedim.Hekim benim çocuk olmuyor.dedi.ACİLde bunlara bakılmaz dedim.Şimdi nereye gideyim dedi.BAŞTACIMIZ SURİYELİLER ÖNPİLANDA ,BAĞKUR SSK SINI YATIRAMAYANLAR KASAYA PARA ÖDE GEL.İNSANIN PARASI OLSA SSK YATIRACAK.BUNLARI GÖRÜNCE UYKULARIM KAÇIYOR.DOKTORLARDA İSTİFA ETTİ ÖZELE GİTTİ. DERDİMİZ BÜYÜK AMA KİMSE DİNLEMİYOR.GÖRMÜYOR.DEDİ.
    O GECEKİ HASTA YAKINI OLAK BUNU YAZIYORUM.DEĞERLENDİRMEYİDE OKURLARA BIRAKIYORUM.AYRICA DOKTORUMA TEŞEKKÜRLER.ELLERİ DERT GÖRMESİN.ALLAH ONA DERTSİZ UZUN ÖMÜR VERSİN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz