Türk Hacker’lardan darbecileri vermeyen Yunanistan’a şok!

28 Ocak 2017 Cumartesi, 12:51
Türk Hacker’lardan darbecileri vermeyen Yunanistan’a şok!

Yunanistan’ın 8 darbeci asker verdiği skandal iade etmeme kararı sonrası Türk Hacker Grubu TURKZ harekete geçerek Yunanistan’a haddini bildirdi. Kültür Bakanlığı veritabanını ele geçiren Türk hackerlar Yunan Hükümeti’nin bu darbecileri kollayıcı tutumunu değiştirene kadar operasyonlarına devam edeceklerini duyurdu.

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Yunanistan’a kaçan FETÖ’nün darbeci askerleri hakkında Yunan mahkemesi siyasi bir karar alarak iade etmeme kararı aldı. Bu kararın ardından Türkiye büyük tepki verirken Türk Hacker Grupları da Yunanistan’ı hedefe koydu.

Terör örgütlerine ve Türkiye’ye karşı düşmanca tutumlar sergileyen ülkelere karşı haddini bildiren TURKZ Hacker Grubu, darbeci askerlere kol kanat geren Yunanistan için harekete geçti. Mygaste.com ‘da yer alan habere göre, TURKZ Hacker Grubu, Yunanistan Kültür Bakanlığı‘nı hedef alarak resmi web sitesinin veritabanını ele geçirdi.

Hacker grupları arasında daha çok kiritik bilgi ve belgeleri ele geçirerek istihbarat bilgileri toplama özelliğiyle tanınan Turkz Hacker Grubu, Yunanistan’ın bu düşmanca tutumuna devam ettiği sürece operasyonlarına devam edeceğini sosyal medya kanallarından duyurdu.

İşte o veritabanına ait ekran görüntüsü:

Kaynak: MyGaste.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz