Düşen Rus uçağı hakkında flaş iddia!

25 Aralık 2016 Pazar, 12:22
Düşen Rus uçağı hakkında flaş iddia!

Habertürk canlı yayınına bağlanan Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, Rus uçağının düşmesinde sabotaj ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu iddia etti.

Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, Habertürk canlı yayınında düşen Rus uçağıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karakuş, düşen uçağın içerisinde bulunan yüksek rütbeli askerlerin sabotaj şüphelerini artırdığını söyledi.

ORTADOĞU’DAKİ GELİŞMELER..

Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, şöyle konuştu; “Sabotaj ihtimali yüksek. Yaklaşık 15 gün önce Sibirya civarında Rus askerlerini taşıyan bir uçak düşmüştü. O zaman da sabotaj tartışmaları vardı. Ortadoğu’daki gelişmeler bu olayların artmasına neden oluyor. Arızadan da düşmüş olabilir ancak içerisinde yüksek rütbeli askerlerin olması şüpheleri artırıyor.”

RUSYA: TERÖRİZM İHTİMALİ YOK

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, kazanın muhtemel sebepleri arasında terörizm ihtimalini ‘tamamen dışarıda bıraktıklarını’ belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz