Ak Parti’den ses kaydı uyarısı: İnanmayın

20 Aralık 2016 Salı, 12:25
ak parti

Ak Parti sosyal medya ve WhatsApp üzerinden paylaşılan ses kaydına itibar edilmemesini istedi.

Ak Parti Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada bu tür paylaşımların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklama şöyle:

“Yaşanan alçak saldırı sonrası sosyal medyada hızla yayılan ve yaşanması muhtemel provokasyonlara ilişkin uyarıların yer aldığı ses kaydı ile ilgili, “Paylaşılan ses kaydının partimiz ile ilgili hiçbir alakası yoktur. Bu tarz paylaşımlar istenmeden de olsa arzu edilen kaos ortamının oluşturulmasına hizmet etme tehlikesi taşımaktadır.”

“Doğruluğunu Teyid Etmediğimiz Hiçbir İçeriği Paylaşmayalım”

“Benzer bir ses kaydı 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında da paylaşılmıştı. Bu nedenle teyidi alınmayan hiçbir paylaşımı sosyal medya hesaplarımızda paylaşmayalım ve yaymayalım. Hepimizin sabırlı ve itidalli davranmak gibi önemli bir sorumluluğu var. Aksi davranışlara sevk edecek her türlü tutum, kararlılıkla ve azimle yürümekte olduğumuz bu kutlu yoldan sapmamıza neden olabilir. Bu yüzden bütün vatandaşlarımız bilhassa teşkilatlarımız her zaman olduğundan daha dikkatli ve titiz davranmalıdır. 15 Temmuz ruhunu unutmadan hareket etmeliyiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz