Türk hackerlardan İsrail’e şok: Önemli yazışmalarını ele geçirdiler

04 Aralık 2016 Pazar, 11:40
Türk hackerlardan İsrail’e şok: Önemli yazışmalarını ele geçirdiler

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Türk hack grubu Turkz, bu kez terör devleti İsrail’e büyük darbe vurdu. Hack grubu bazı İsrail’in bazı önemli yazışmalarını da ele geçirdiğini duyurdu.

Son günlerde yaptığı hack eylemleriyle dünyada ve Türkiye’de gündeme gelen Turkz Hack Grubu, bu kez Ezanı yasaklayan terör devleti İsrail’e büyük darbe vurdu.

İSRAİL’E BÜYÜK DARBE

Türkiye ve Ümmetin çıkarlarını ön planda tuttuğunu belirten Turkz Hack Grubu, Terörist İsrail’in Bilim, Teknoloji ve Uzay Bakanlığı‘nı ele geçirdi. Hack grubu terörist devletin sitesini çökertmekle kalmayıp domain hack yaparak alan adını tamamen ele geçirdi. Siteye girenler 2 gündür beyaz sayfadan başka bir şey göremiyor.

TEKNOLOJİ ALANINDAKİ ÖNEMLİ YAZIŞMALARI ELE GEÇİRDİLER

Türk hackerlar İsrail’in bilim ve teknoloji alanındaki önemli yazışmalarını da ele geçirdiğini duyurdu. Hackerlar bu önemli yazışmaları gerekli mercilere ileteceklerini belirtti.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN SİTESİNE DE UĞRADILAR

Geçtiğimiz günlerde hack grubu, terör örgütünün önemli olduğu belirtilen ‘pkkonline’ sitesini de ele geçirdiklerini duyurdu.

Devlet-i ebed müddet” sloganıyla dikkat  çeken hacker grubu, Türkiye düşmanlarına gereken her türlü cevabı vereceklerini belirtti.

Yeniakit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz