Erdoğan: Lozan zafermiş böyle zafer mi olur

29 Eylül 2016 Perşembe, 11:53
erdogan

Erdoğan: Bu darbecilerin hesaplayamadıkları bir şey vardı: Millet. 15 Temmuz aynı zamanda bir terör saldırısıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muhtarlar toplantısında konuştu. “15 Temmuz topraklarımızın işgali söz konusuydu. İşte bu millet buna izin vermedi. Benim milletim çok aziz. Şu çılgın Türkler diyor ya. İşte bizim milletimiz çılgın Türkler’dir.”

LOZAN DİYE ZAFER Mİ OLUR?

1921’de Sevr’i bize dayattılar. 1923’te bize Lozan’ı dayattılar. Bu mu zafer? Birileri bize Lozan’ı zafer diye yutturmaya çalıştı. Bağırsan sesimizin duyulacağı adaları verdik. Oralar bizimdi. Oralarda bizim hala camilerimiz var. Ama şu anda hala Ege’de kıta sahanlığı ne olacak diye konuşuyoruz. Hala bunun mücadelesini veriyoruz. İşte o anlaşmada masaya oturanlar sebebiyle. O masaya oturanlar o anlaşmanın hakkını veremediler. Veremedikleri için bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Bu darbe başarılı olsaydı Sevr’i dahi arayacak noktada olurduk.

7 DÜVEL BİZE KARŞI KOYAMAZ

Lider taşın arkasına saklanmazsa millet de dağın arkasına saklanmaz. O gece Türk milleti sadece bir darbeyi önlemekle kalmamış aynı zamanda ülkesini bir işgalden kurtarmıştır.

7 düvel üzerimize gelse Allah’ın izniyle bir adım geriletemez. Bu milletin, bu devletin sabrını zorlamayın. Bu milletin, bu devletin sabrını zorlayanların tarihin sayfalarına bakın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz