Erdoğan net konuştu: Ya devlet başa, ya kuzgun leşe

13 Eylül 2016 Salı, 19:56
erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröre destek veren belediyelerdeki görevden almalara tepki gösterenlere net cevap verdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröre destek veren belediyelerdeki görevden almalarla gibi konuştu. Görevden almaya kaşı çıkanlara, ‘Bal gibi alınır’ diyerek cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “79 Milyon Bir Bayrak Altında” adlı programda konuştu.

Konuşmasında belediyelerdeki görevden almalara da değinen Erdoğan, bu belediyelerin terör örgütü PKK’ya destek verdiğini belirterek, ”PKK’nın güdümündeki bazı eylemler çukur operasyonlarında aktif görev üstlendiler. Kamu görevinden ziyade örgütün uşaklığını yaptılar.” ifadelerini kullandı.

‘BAL GİBİ ALINIRLAR’

Erdoğan, ‘seçimle geldiler’ diyerek tepki gösterenlere de, seçimle gelmenin teröre destek verme hakkını vermediğini hatırlattı. Erdoğan, ”Bazıları seçilmişler nasıl alınır diyorlar. ‘Bal gibi de alınır’ dedi.

‘LAĞIM SOKAKTAN AKIYOR’

Erdoğan ayrıca, bu belediyelerin hizmet yapmadığını da sözlerine ekleyerek şu şekilde konuştu:

”Bitmedi, devamı var. Çünkü rahat durmuyorlar. Belediye kamyonlarıyla TNT taşıdılar. Bunların oranın halkına yaptığı zulmü yakından biliyorum. Her taraf leş. Lağım sokaktan akıyor. Vatandaşı bunlardan mahrum yaşamaya mahkum ettiler. Bunlar zaten gerçek anlamda belediye başkanı değildi.”

Operasyonların bitmediğini söyleyen Erdoğan, ”Milletimizi ‘Ya devlet başa, ya kuzgun leşe’ noktasına getirmeden bunların yapılması şart.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz