Bayram boyunca sürücülere ‘Bu cezayı 15 Temmuz gecesi ödediniz’

11 Eylül 2016 Pazar, 11:03
trafik

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, EGM’nin emrini yayınlayarak Kurban Bayramı süresince radar, cezası yok ’15 Temmuz’ teşekkürü var’ dedi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bugün Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen emiri yayınladı. Trafik ekiplerine gönderilen emirde Kurban Bayramı tatili boyunca sürücülere Elektronik Denetleme Sistemi (EDS), Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES), Mobese ve radar aracılığıyla ceza kesilmemesi istenilerek, sürücülere yaptıkları kural ihlali ve cezasının sözlü olarak hatırlatılılarak,”Siz bu cezayı 15 Temmuz gecesi ödediniz. Hayırlı yolculuklar” denilmesi istendi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan emir şöyle:

“Emniyet Genel Müdürlüğümüzden alınan emir doğrultusunda Kurban Bayramı tatilini kapsıyan 10-18 Eylül tarihleri arasında vatandaşlarımıza denetim amaçlı EDS, TEDES, Mobese, radar ve benzeri şekilde herhangi bir ceza yazılmayacak, kural ihlali tespit edilen yol kullanıcılarına ihlal ettiği kural ve cezası hatırlatıldıktan sonra ’Siz bu cezayı 15 Temmuz gecesi ödediniz. Hayırlı yolculuklar” denilecektir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz