Hüseyin Gülerce’nin Kızı FETÖ’den tutuklandı!

24 Ağustos 2016 Çarşamba, 21:42
huseyin_gulerce

Ankara’da Hüseyin Gülerce’nin öğretim görevlisi kızı Elif Yıldız’ın da olduğu 5 kişi FETÖ’den tutuklandı.
FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen, aralarında Turgut Özal Üniversitesi öğretim görevlilerinin de yer aldığı 11 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan, aralarında Gülerce’nin öğretim görevlisi kızı Elif Yıldız’ın da olduğu 5 zanlı ise tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi.

Hüseyin Gülerce’nin öğretim görevlisi kızı tutuklandı. Hüseyin Gülerce twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
Hüseyin Gülerce’den tutuklanan kızı için flaş açıklama!
Turgut Özal Üniversitesi Grafik Öğretim görevlisi kızım Elif Yıldız savcının talebi üzerine mahkemece tutuklandı. Kızım asla FETÖ’cü değil.

Benim gibi 3 yıldan beri tehditlere rağmen FETÖ ile hayatı pahasına mücadele eden insana kim ne mesaj vermek istiyor? Kim benden rahatsız?

FETÖ ile böyle mücadele edilecekse milletin içine yeni fitneler sokulur. Masumlara, babalarının cezalandırılması için acı çektirilmemelidir

Bu da bana ders olsun Ergenekon ve Balyoz davalarındaki kumpasları araştırmamıştım. Demek hatamın bedeli buymuş… Sonunda adalet kazanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz