Bahçeli: Gelin oyunu birlikte bozalım

27 Haziran 2016 Pazartesi, 11:13
Bahçeli'den Başkanlık sistemi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde katıldığı iftar davetinde yemeğin ardından davetlilere hitap etti.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde katıldığıiftar davetinde yemeğin ardından davetlilere hitap etti.

“TRENDEN İNEN BİR DAHA BİNEMEYECEK”

Yargıtay 18’inci Hukuk Dairesi’nin Ankara 12’inci Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararını onadıktan sonra ‘Gelin 10 Temmuz’da olağanüstü kurultayımızı yapalım, daha fazla partimizi tartıştırmayalım’ dediklerini ancak muhaliflerin bunu kabul etmediğini kaydeden Devlet Bahçeli, tüzük kurultayının mahkemeden döndüğünü söyledi. MHP’nin 6’ıncı Olağanüstü Büyük Kurultayı’nın 10 Temmuz’da Ankara’da yapılacağını belirten Bahçeli, herkese kongreye davet ederek şöyle konuştu:

“Gelin oyunu birlikte bozalım. Gelin MHP’ye yönelik operasyonları birlikte durduralım. Unutmayınız ki, bugünler samimiyet sınavıdır, davaya ve mazimize sadakat testidir. Herkes bilsin ki, trenden inen bir daha binemeyecektir.

İşte fırsat önümüzde, gelin hep beraber oyun ve nifak cephesini mahcup ve mağlup edelim. Tercihleri ne olursa olsun, tüm delege kardeşlerimizle bu onuru paylaşmak, birlikte her sorun ve talebi sonuna kadar konuşarak çözüme kavuşturmak irade ve isteğindeyim. Sizlere elimi uzatıyor, gönlümü açıyorum. Sağına soluna, önüne arkasına bakmadan ben de varım diyen yiğit, fedakar ülkücü kardeşlerimle geleceğe yürüyelim diyorum. Oyunları fark edemeyenler, kirli emelleri görmezden gelenler büyük sorunlarla başa çıkamayacaklardır. Nefsini dizginleyemeyenler, Türkiye’ye istikamet çizemeyecekler, davamızın geleceğinde söz sahibi olamayacaklardır. Kendi ocağını ateşe verenlere tepkisiz kalanları iki dünyada da vebal ve manevi sorumluluk altındadır. Bilelim ki, herkesin zabit olduğu bir orduda, mücadele edecek nefer de bulunamaz. Temizlenelim, paklanalım, tekrar dirilelim, tekrar kendimize gelelim.

Arınalım, ayıklanalım önümüze bakalım ve oyunu bozalım, oyuncuları bozguna uğratalım. Sizleri 10 Temmuz’da ülkücü karar ve iradenin şölenine bekliyorum. Oyunu bozacağız, Türkiye’ye sahip çıkacağız. Oyunu bozacağız, Türklüğün mukadderatını ezdirmeyeceğiz. Oyunu bozacağız, AKP’nin bileğini büküp, sarayın siyasi kumpaslarını alt üst edeceğiz. Oyunu bozacak Milliyetçi Hareket’i engellemek isteyenleri şaşkına çevireceğiz.”

İL BAŞKANLARIYLA TOPLANTI

Daha sonra Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan bir tablo hediye etti. Toksoy’un kızı Aslıhan da Bahçeli’ye sekiz köşeli bir kasket hediye etti. Bahçeli, daha sonra iftar davetinin düzenlendiği sosyal tesislerde bir salonda, basına kapalı gerçekleşen bir toplantıyla il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz