Bahçeli: Zenne kılıklı hainler…

14 Haziran 2016 Salı, 16:14
devlet bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında geçtiğimiz hafta Türkiye’yi yasa boğan terör saldırıları ile ilgili konuştu. Bahçeli terör örgütü PKK’ya adeta ateş püskürdü. Mardin Midyat’ta şehit olan 2 kadın polisinin dünyaya kimin mert kimin namert olduğunu gösterdiğini vurgulayan Bahçeli, “Hendek ve barikatlara Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışan hainler bilsin ki açtıkları fitne çukurlarına gömüleceklerdir.” dedi.

Konuşmasında ABD Orlando’da gerçekleştirilen katliama da değinen Bahçeli saldırıyı kınayarak ABD’yi uyardı. ABD’nin terör örgütü IŞİD’i maşa olarak kullandığını belirten Bahçeli “Dileriz ki Orlando katliamı ABD için sorgulama ve öz eleştiri için milat olur.” dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

Şiddet devamlı körüklenmekte, anlaşmazlıklar istikrarının önünü perdelemektedir. EURO 2016’ya ev sahipliği yapan Fransa’nın kavgayla gündeme gelmesi en önemli delildir. Fransa’da yaşanan olaylar 3. dünya ülkelerinden farksızdır. Holiganlar arasındaki çekişme futbol severlerin güvenliğini tehdit altına almıştır.Küreselleşme ile beraber sadece fikir değil, şiddet ve terör de yayılmaktadır.

ABD YENİDEN KORKU TÜNELİNE GİRDİ

Terör geçtiğimiz gün de ABD’de korkunç bir şekilde ortaya çıkmıştır. 29 yaşındaki terörist ABD’yi tekrar korku tüneline sokmuştur. Bu saldırının IŞİD’le ilişkilendirilmesi ilginçtir. ABD’nin komşu coğrafyalarda terör örgütünü maşa gibi kullandığını biliyoruz. ABD’nin terör örgütlerini himaye altına alması hiç bir gelişmişlik ölçüsü ile ifade edilemez. PKK’ya göz kırpan, kolaylıklar sağlayan ülkelerin terörden şikayet etmesi ikiyüzlülüktür.Her terör saldırısından sonra batı ülkeleri soğuk başsağlığı dışında Türkiye’ye birşey sunmamaktadır. Dileriz ki Orlando katliamı ABD için sorgulama ve özeleştiri için milat olur. ABD’nin terörle arasına mesafe koyması bölgesel barışa hizmet edecektir.

2 ŞEHİT POLİSİMİZ DÜNYAYA DERS VERDİ

6 Haziran 2016’da Vezneciler’de bomba yüklü araç hainler tarafından patlatıldı. Bu alçak saldırıyı TAK isimli cinayet örgütü işledi. Midyat’ta caniler emniyet müdürlüğüne saldırdılar ve 3 kardeşimiz hayatını kaybetti 2 polis memurumuz şehit oldu. Şehit olan 2 Türk kadını vatan sevdasının cinsiyet değil yürekle olacağını gösterdiler. Başlarına eşarpla kapatıp molotof atan fistan giyip kahpelik yapan zenne kılıklı kancıklar karşısında Türk’ün iffet ve namusunu savundular. Kim erkek, kim mert, kim kalleş kim namert dünyaya gösterdiler. Erkek etek giyerse bu ya korkudan ya da sapıklıktandır. Biz o fistanlarını başlarına geçireceğiz. Hendek ve barikatlara Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışan hainler bilsin ki açtıkları fitne çukurlarına gömüleceklerdir. PKK doğmamış bebeklerin katilidir, PKK kökünün kurutulması gereken bir Türklük düşmanıdır. 20 Temmuz 2015’den bu güne kadar toplam 589 vatan evladı şehit düşmüştür. Bu evlatlarımızın kanı yerde kalmamalı.

KILIÇDAROĞLU’NA PROTESTO DENSİZLİK

CHP lideri bir süredir şehit cenazelerinde protesto ediliyor. Şehit cenazesine katılan Sayın Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atılmıştır.  Bu densizliği kabul etmek mümkün değildir.Türkiye’de cami avlusunda kavga edilirse, namaz kılmayanlara hayvan denilirse birlikte ve kardeşçe nasıl yaşayacağız? Mermi kovanı atmak planlı, organize ve siyasi bir hamledir. Fitneye çanak tutmak PKK’ya hizmettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz