Bahçeli’nin ‘Sayın Erdoğan haklı’ sözleri ayakta alkışlandı

08 Haziran 2016 Çarşamba, 12:44
devlet bahçeli

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gündeminde terör konusu vardı. Dün İstanbul Vezneciler’de gerçekleştirilen kanlı saldırıya değinen Bahçeli, “İstanbul’dan aldığımız kara haber yüreğimizi dağladı. İnsanlıkla hiç alakası olmayan bu insanlar şerefsizliğin ta kendileridir. Allah’ın belası terörizm yine devrede. İstanbul bir kez daha kalbinden vuruldu. Ağzımızdan çıkan her söz kalbimizde düğümlenmektedir. İstanbul’da patlayan bombalar Türkiye’nin tamamını hedef almıştır” diye konuştu.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Almanya’nın aldığı soykırım kararını da değerlendiren Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya’daki Türk asıllı vekillere verdiği tepkide son derecede haklı olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanı kan konusunda hakkınız vardır ama gelin bu konuya çok girmeyin. Kanı bozuklardan temiz kan akmaz” dedi. Bahçeli’nin bu sözleri salondan büyük bir alkış aldı. Almanya’nın aldığı kararın yok hükmünde olduğunun altını çizen Bahçeli, “Hitler gibi bir canavarı sinesinden çıkarmış bir ülkenin insanlık dersi vermesi trajikomiktir” dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

Osmanlı imparatorluğu 1. Dünya Savaşı’na Almanya’nın müttefiki olarak girmişti. Ermeni çeteler birçok vatan yöresinde isyan ve terör olayları meydana getirmiştir. Bu katliamlar karşısında bile Osmanlı’nın sakin davrandığı sabittir. Ancak terör olayları durmayınca Ermenilerin yeri değiştirilmiştir ve bu karar sonuna kadar doğru ve sonuna kadar da helaldir. Sözde soykırım korosunun iddia ettiğinin aksine 1,5 milyon Ermeni ölmemiştir. Türk düşmanları şunu kafalarını iyice soksun ki Osmanlı ordusu katliam yapmamıştır. Kim ne söylerse söylesin Türk milletini sırtından vuranlara karşı alınan karar çok doğrudur ve çok şükür ki gereği yapılmıştır.

SAYIN ERDOĞAN HAKLI

Alman Parlamentosu soykırım incelemesi yapmak istiyorsa, aynaya baksın. Profosyonel canavarlık konusunda uzman Hitler’i sinesinden çıkaran bir ülkenin insanlık dersi vermesi trajikomiktir. Bizi üzen Türk olduğunu söyleyenlerin de Almanya’da tasarıya evet demesi hatta bu tasarının mimarı olmasıdır. Sayın Erdoğan haklı olarak sert bir tepki verdi, bu vekillerden kan tahlili alınmalı dedi. Sayın Cumhurbaşkanı kan konusunda hakkınız vardır ama gelin bu konuya çok girmeyin. Kanı bozuklardan temiz kan akmaz.

KARAR HÜKÜMSÜZDÜR

Almanya’nın sözde soykırım kararı hükümsüzdür. MHP ecdadına toz kondurmaz, ihtiyaç duyulan asil kanın Türk’lerin kanında dolaştığına inanır. Tarihimizle onur duyar, alçak oyunları bozarız. Oyuncuları yine hezimete uğratacağız. Oyun bozulacak bize çelme takmaya çalışanlar kağıttan kuleler gibi devrilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz