Şahin: Kadronun değişmesi şampiyonluğu engellemez

14 Mayıs 2016 Cumartesi, 12:10
mehmet ali şahin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 22 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongreye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Boyalı köyünde restore edilen cami açılışı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresi öncesi açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Şahin, AK Parti’nin her seçimde şampiyon olduğunu söyledi.

“KADRONUN DEĞİŞMESİ ENGELLEMEZ” 

Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunun altını çizen Şahin, şöyle devam etti:
“22 Mayıs’ta yapılacak büyük kongre Türkiye’de hükumet işlerini aksatmaz. Biz her seçimde şampiyon olarak ortaya çıkmış olan bir kadroyuz. Kadronun değişmesi bizim şampiyon olmamızı engellemez. Yine şampiyon oluruz. Bir tarafta terörle mücadele, bir tarafta genel başkan değişecek acaba Türkiye’de işlerin aksamasına neden olur mu, hiçbir şey olmaz. Türkiye’de güçlü bir devletimiz var. Hiç kimse bu ülke insanına diz çöktüremez.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz