Paralel tehlike başbakan değişttiriyor…

05 Mayıs 2016 Perşembe, 11:21
erdoğan davutoğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu görüşmesi sonrası Ak Parti’nin kongreye gitmesi kararlaştırılmıştı. AK Parti MYK toplantısından sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıklama yapması bekleniyor.

AK parti de olağanüstü kongreye gidilmesi, genel başkanlık ve başbakanlığın değişmesi gündemde. Kongre tarihinin 29 Mayıs olma ihtimalinin ağırlık kazandığı konuşuluyor.
Başbakan Davutoğlu görevi  sürecinde iyi niyetli bir tablo çizdiği, kimsenin kalbini kırmama çabalarının paralel yapıya yönelik mücadelesini sekteye uğrattığı konuşulurken, devletin ve ülkenin geleceğinin milli istikbalinin tehlikeye uğramaması adına başbakanlığın daha otoriter olmak zorunda olunduğu ifade ediliyor. Bunun bir bayrak değişimi olması gerektiği düşünülürken, Ahmet Davutoğlu’nun partinin önemli mimarlarından olmaya devam edeceğinde şüphe olmadığı belirtiliyor.

AK PARTİ DAHA FAZLA GÜÇLENECEK

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre Bayrak değişiminde Partinin tabanında her hangi bir oy kaybı olmayacağı, aksine taze kanın daha güçlü bir iktidarla yola devam edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz