Gülse Birsel: Kılıçdaroğlu’na terbiyesiz

06 Nisan 2016 Çarşamba, 11:14
Gülse Birsel

Kılıçdaroğlu’nun, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerini eleştiren Gülse Birsel, “Terbiyesizliğin sempatisi yok” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü grup toplantısında “Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor” şeklindeki sözlerinin yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili Hürriyet gazetesindeki köşesinde bir değerlendirmede bulunan Gülse Birsel, isim vermeden Kılıçdaroğlu’na “terbiyesiz” dedi. İşte Gülse Birsel’in yazısındaki ilgili kısım;

“TERBİYESİZLİĞİN SEMPATİSİ YOK”

“Kabadayılığın, kabalığın, terbiyesizliğin (en azından bizim gözümüzde) bir sempatisi, popülaritesi yok. Siyasetçiler var zannediyor galiba ama yok! Nazik ve saygılı olursanız, biz de size saygı duyarız.

BİR HANIM BAKAN İÇİN…

Ensar Vakfı konusundaki aşırı kollamacı, yanlış, sorumsuz tavrını sonuna kadar eleştirdiğimiz, hatta dehşet verici bulduğumuz halde, bir hanım bakan için de ‘önüne yatmak’ ifadesi kullanılmamalı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz