Şok eden mesaj: Bekleyin Erdoğan zehirlenecek!

29 Mart 2016 Salı, 11:48
fethullan gülen

FETÖ lideri Fetullah Gülen dağılmak üzere olan örgütünü toparlamak için yine şifreli mesajlara sarıldı. Bu sefer de “Erdoğan’ın zehirleneceğini” ima ederek, örgütüne bir kez daha “bekleyin” çağrısı yaptı. Daha önce defalarca benzer palavraları duyan FETÖ’cüler de Gülen gibi şizofrene bağladı.Bedduaları tutmayan, darbe üstüne darbe alan FETÖ elebaşı Fetullah Gülendağılma sürecine giren örgütünü bir arada tutmak için yine hayal sattı. Yayınladığı video ile ‘bekleyin’ diyerek taraftarlarının dağılmasını önlemeye çalıştı.

Haftalık yayınladığı videolar üzerinden örgütüne üstü kapalı talimatlar gönderen Gülen, geçtiğimiz hafta yine “Ateş salma” beddualarını okumuştu. Dün örgüte ait hesaplardan yeni bir video yayınlatan Gülen, bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı doğrudan hedef aldı.

“ERDOĞAN ZEHİRLENECEK”

“Eşrefpaşa’dan, Kasımpaşa’dan bir yerlere sıçrayan külhaniler farkına varmadan öyle zehirlenirler ki kendilerini bir şey görmeye başlarlar” dedi. FETÖ cemaati ise bu mesajlı Eşref Bitlis ve Turgut Özal’ın şüpheli ölümlerine gönderme yaparak küstahça “Erdoğan zehirlenecek” imasında bulundu. Sürekli şifreli videolar yayınlayıp “gelecek öngörüleri” sallayan FETÖ lideri, örgüt üyelerini beklenti içine sokarak oyalamaya çalışıyor. Ettiği beddualarla Paralel Yapı elemanlarında “Hoca beddua etti, bunların işi bitecek” algısı oluşturmaya çalışan Gülen, kehanetleri için ise belirli bir zaman dilimini işaret etmeyerek ucunu açık bırakıyor. Yeminler eden, “Bakın göreceksiniz” gibi ifadeler kullanan elebaşı, beddualar tutmayınca da suçu örgüt üyelerine atıyor.

“İbadetinizde sıkıntı var, iyi bir kul olamadınız” diyerek himmetleri arttırmalarını istiyor. Öte yandan Gülen, şifreli mesajlarını da haftalık yayınladığı videolar üzerinden örgüt üyelerine ulaştırmıştı. Tahşiye Kumpası ve Ergenekon davasıyla ilgili sinyal, gizli mesajlar üzerinden örgüte iletilmişti.

İşte tutmayan o kehanetler;

8 HAZİRAN 2015

AĞZINI BOZMUŞTU: 7 Haziran seçim sonuçlarını gören Gülen, Erdoğan’a çirkin benzetmelerde bulunarak “Hiç şüpheniz olmasın ettiklerinin on katıyla cezalandırılacaklar, kıvranacaklar” demişti.

13 EKİM 2015

YEMİNLER ETTİ : 1 Kasım seçimlerinden de çok umutlu olan Gülen “Ağaçlar gibi devrilecekler, yapraklar gibi savrulup gidecekler, toprağa gübre olarak dökülecekler” demiş, hatta bu sözler üzerine yemin etmişti.

14 ARALIK 2015

DEPREM OLACAK SABREDİN :  Seçimden sonra ne diyeceğini şaşıran örgüt lideri Gülen, Marmara depreminin FETÖ ile mücadele edenleri vuracağını söylemiş, yaşanacak sarsıntının Sakarya depremine bile “rahmet okutacak olaylara” sebep olacağını söylemişti.

17 OCAK 2016

SUR’DA GEDİK  AÇTIK: Gülen, Sur’daki operasyonların en yoğun olduğu günlerde “Sur’da bir gedik açtık” diyerek, “PKK hükümeti devrilecek” mesajı vermişti.

 

Kaynak: (Güneş)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz