Erdoğan: Başörtülü kızları PKK’yla sırt sırta getirdiler

11 Mart 2016 Cuma, 21:03
erdoğan

Burdur’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Paralel çete, Zaman’ın önündeki başörtülü kızları Güneydoğu’da PKK’yla yan yana getirdi” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zaman gazetesine kayyum ataması yapıldığı sırada polisle çıkan arbedede görüntülenen başörtülü kızlarla ilgili konuştu.

Erdoğan Burdur’da şunları söyledi:

”YAZIKLAR OLSUN, PKK’YLA SIRT SIRTA GELDİLER!”

Polisin önüne başörtülü kadınlarla bariyer oluşturuyorlar. Bu başörtülü kardeşlerimizi PKK’lılarla sırt sırta getirdiler. Bunları gözümle gördüğüm zaman‘Yazıklar olsun, ne günlere kaldık’ dedim.

Ne diyor Ziya Paşa: “Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar, Katır mühürdar oldu, eşek defterdar” Polisler gazeteye girdiklerinde, yıllardır devletin içine sızdıklarında kayıt altına aldıkları her şeyi sildiler, biliyor musunuz.

Devletin bütün kurumlarına sızmışlar. Bunların inlerine gireceğiz dedim, girdik mi? Girmeye devam ediyor muyuz? Sur’da operasyonlar bitti ama rehavete kapılmak yok, mücadele devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz