28 Şubat’ta neredeydiniz?

07 Mart 2016 Pazartesi, 08:52
28-subatta-neredeydiniz-

FETÖ lideri olduğu iddia edilen Fethullah Gülen’in başörtüsü üzerinden yapmaya çalıştığı algı operasyonları her kesimden tepki almaya başladı.

ÖĞRETMENLERİNE BAŞLARINI AÇTIRAN İLK ONLAR OLMUŞTUR

MUHAMMET BİNİCİ / İSTANBUL  –  Fazilet Partisi eski Milletvekili ve Doç. Dr Merve Kavakçı İslam: “Fethullah Gülen yapısı 28 Şubat’ın mağduru değil, ortağı olmuşlardır. Zira 29 Şubat sabahı okullarında öğretmenlerine başlarını açtıran ilk onlar olmuştur. Şimdi bugün 28 Şubat mağduruymuş gibi o dönemde başörtülü öğrencilere, kadınlara sahip çıkmamalarına rağmen, başörtülü kadınlar üzerinden siyaset yapıyor olmalarını çok çirkin buluyorum. Maalesef başörtülü kadınları da kullanıyorlar.”

ŞU ANDA YANLIŞ ZEMİNDELER

Sosyolog ve yazar Hülya Şekerci: “Fetullah Gülen hareketi 28 Şubat sürecinde otoritenin ve darbecilerin yanındaydı. Sadece 28 Şubat sürecinde değil, ondan önce de Kenan Evren’in ve Mesut Yılmaz hükümetinin yanındaydılar. Keşke bu direnişi doğru zamanda ve doğru yerde yapsalardı. Keşke, 28 Şubat sürecinde darbecilere karşı birlikte mücadele ediyor olsaydık diye düşündüm. Şu anda yanlış zemindeler.”

SÜREKLİ STRATEJİ GELİŞTİREN BİR TAŞERON

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner: “Fethullah Gülen, yabancı istihbarat örgütlerinin bir taşeronu, dolayısıyla sürekli taktik değiştiren ve sürekli strateji geliştiren bir taşeron. Dün öyle yapması gerekiyordu bugün böyle yapması gerekiyor. Fethullah Gülen başörtünün yasaklandığı dönemlerde bırakınız kendi müritlerini, yandaşlarını sokağa sürmeyi, başörtüsü teferruattır başınızı açıyıp okuyun diyebilecek kadar ilkesiz, omurgasız bir insandır.”

 

Kaynak: Yeniakit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz