Hüseyin Gülerce’den ‘Kirli hesaplar’ Çarşısı’sı açıklaması

03 Mart 2016 Perşembe, 15:47

Bir dönem Paralel örgüt lideri Fetullah Gülen’e en yakın isimlerden biri olan Hüseyin Gülerce, Gülen Cemaatinin nasıl ihanet cemaatine dönüştüğünü anlattı.Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce yıllarca hizmet hareketi olarak bilinen Gülen Cemaatinin nasıl ihanet cemaatine dönüştüğünü Radyo 7’ye anlattı.

Radyo 7’de haftaiçi her sabah gündemin nabzını tutan başarılı Haber programcısı Mehmet Can’ın sunduğu Yedi Gün Yedi Sabah programının konuğu olan Hüseyin Gülerce, Fetö örgütüne dair kaleme aldığı “Kirli Hesaplar Çarşısı” isimli kitabıyla çok önemli açıklamalarda bulundu.

Katıldığı programda soruları cevaplayan Gülerce, Kirli Hesaplar Çarşısı isimli kitabıyla gayesinin ne olduğunu şöyle anlattı;

Kirli Hesapların Farkında Olmayan İnsanlar Hipnozdan Kurtulsunlar

Ben hizmet hareketinin gönüllü bir dostuydum, yıllarca bunun için çalıştım, beş yıl fiilen genel müdür ve bir yıl da genel yayın yönetmenliği yaptım. Eğitim, Diyalog, uzlaşma vs gibi pek çok alanda kendilerine gönülden destek vermiştim ve sadece ben değil, bu ülkenin cumhurbaşkanı, başbakanı, stkları ve sanatçıları da bunları destekledi. Fakat hiç tahmin etmediğimiz bir şey oldu. Legal görünümlü illegal yapı… Görünürde çok iyi niyetler var, “Emr-i bi’l ma’rûf ve nehy-i anil münker” var, çok güzel hedefler var, Türkçe olimpiyatları var… Fakat 25 – 30 yıldan beri özellikle emniyet istihbaratına, yargıya ve TSK’ya insanları kodlayarak bu ülkenin en zeki evlatlarını alıp kendi devletinin içine bir ajan gibi sokarak karşımıza hükümetleri yönetmeye, onun ilerisinde de Türkiye’yi yönetmeye talip bir hareket yetiştirdikleri ortaya çıktı.

Benim gayem, hala buna inanmayanlar var, bu insanlara doğruyu göstermek, onlara gerçekleri anlatmak. Bakın ben bu işin içinden geldim, bunlar iyi niyetlerimizi istismar ettiler ve kendi kirli hesaplarına koskoca bir toplumu alet etmek istediler.  Hala bu kirli hesapların farkında olmayanlar hipnozda olanlar bu hipnozdan kurtulsunlar.  Bu tehlikenin küçük bir tehlike olmadığını büyük hesapların daha kirli hesapların olduğunun farkına varsınlar.

Benim gayem büyük kirli hesapları deşifre ederek topluma bunu anlatmaya çalışmak.

Fethullah Güleni bitiren adımı neydi?

30 yıl paralel yapı içersinde bulunan biri olarak, toplumun sempatiyle baktığı bir oluşumdan “Fetö Törer Örgütü” tanımına nasıl gelindi sorusuna ise Fethullah Gülen’in öncelikle niyetinin bozuk olduğunu ifade eden Hüseyin Gülerce;

“Fethullah Gülen en başta niyetini bozdu. Türkiye’de madem seçimler yapılıyor, sivil bir irade var diye düşünerek kendi kafasına göre bir Türkiye ve yönetici yetiştirme algısı oluşturdu. Fakat biz bu yanlış adımı görmedik, o herkesi kodlamış, yargıdaki, emniyetteki insanların başına imam tayin etmiş

Bu kişiler devlet hiyerarşisinden talimat almak yerine Fethullah Güen’den talimat almışlar. Bunlardan haberimiz yok, bunlar bizden gizlendi ve masonluktan daha gizli bir çalışma gibi yürütüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz