Erdoğan: Evet Osmanlı’yı yeniden kuruyorum

23 Şubat 2016 Salı, 23:53
Osmanlı

Rus basınına konuşan Shafaqna Enstitüsü’nden Catherine Shakdam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kurmayı amaçladığını iddia etti.Rus basının sorularını cevaplayan Shakdam, “Erdoğan, terörü yok etmeye çalışmıyor, terörü Suriye’de kapsamlı bir istikrarsızlığın silahı olarak kullanmaya çalışıyor. Çünkü amacı, Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kurmak. Ankara’nın iradesine saygı duyacak ülkelerden koloniler kurmayı hedefliyor. Bugün içinde yaşadığımız gerçeklik bu” yorumunu yaptı.

ERDOĞAN YALNIZ KALMAYACAK

Shakdam, “Erdoğan yalnız kalmayacak. Çünkü Suudi Arabistan, Erdoğan’a yardım edecek. İki ülke de Batılı güçlerin savaşa dahil etmeye çalışıyor. Suudi Arabistan, ABD’de çok güçlü bir lobiye sahip ve ABD’nin birçok mali çıkarını kontrol ediyor. Batılı güçler tehlikeyi anladı ve güç dengesi bozulduğunda bu, felaketin reçetesi olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz