Cübbeli Ahmet, Erdoğan ile görüştü
Cübbeli lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Ünlü, Erdoğan’la çekildiği fotoğrafı da sosyal medyadaki twitter ve instagram hesabından paylaştı. Ünlü’nün bağlı olduğu İsmail Ağa Cemaatine ait olan Mahmud Efendi Külliyesi kısa bir süre önce yıkılmıştı.
Cübbeli Ahmet Hoca olarak Ahmet Mahmut Ünlü, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. Cübbeli Ahmet, Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı da sosyal medyadaki twitter ve instagram hesabından paylaştı.
Cübbeli Ahmet fotoğrafın altına da“İslam coğrafyasında yaşanan sorunlar ile alakalı konularda cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile istişare ettiler” notu düşüldü.,
MANŞET
02 Temmuz 2025MANŞET
02 Temmuz 2025MANŞET
02 Temmuz 2025MANŞET
02 Temmuz 2025MANŞET
02 Temmuz 2025MAGAZİN VİDEO
02 Temmuz 2025YAŞAM
02 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.