Vatan Partisi’nin yayın organı olarak bilinen Aydınlık, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a Eylül’de darbe hazırlığı olduğunu iddia eden bir manşet attı.“Saray’a Eylül’de darbe hazırlığı”manşeti atan Aydınlık, “20-23 Ocak tarihleri arasında yapılan Davos Ekonomi Forumu sırasında Türk heyetindeki bazı isimler, finans kuruluşları Merrill Lynch ve Goldman Sachs ile özel görüşmeler yaptı. Davos’taki toplantıya eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılması dikkat çekti” ifadelerine yer verdi.
Haberde Arınç ve Çelik’in açıklamalarının da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Eylül’e kadar saf dışı bırakmanın işareti olduğu iddia edildi. Haberde Erdoğan’ın başkanlık ve yeni anayasa sürecinde ciddi firelerle karşılaşabileceği de iddia edildi. Haberde Cemaat’in AK Parti içinde organize şekilde çalıştığı da yer aldı.
MANŞET
17 Şubat 2025MANŞET
17 Şubat 2025MANŞET
17 Şubat 2025MANŞET
17 Şubat 2025MANŞET
17 Şubat 2025MAGAZİN VİDEO
17 Şubat 2025YAŞAM
17 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.