Mahsun Kırmızıgül’den haddini aşan sözler

29 Ocak 2016 Cuma, 11:23

Terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarını içine sindiremeyen Mahsun Kırmızıgül, haddini aşarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaretler yağdırdı. Şehitler için tek laf etmeyen Kırmızıgül operasyonlarda ölen teröristleri masum gibi göstermeye kalktı.1 Kasım seçiminden önce, “Ben böyle adaletsiz bir seçim görmedim. Sonuç ne olursa olsun adil olmayan bir seçim yapılıyor. YSK işlevsiz bir kurum.” yazarak isim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hedef alan, oyunu HDP’ye verdiğini açıklayan ve daha sonra geçmişe dönük bütün tweetlerini silenMahsun Kırmızıgül, bölgede yaşanan terör operasyonlarıyla ilgili skandal yorumlarda bulundu.

Yaptığı açıklamada, bölgedeki camileri yakan, kendisine destek vermeyen bölge halkını katleden, çocukları ve yaşlıları hedef alan PKK terör örgütüne tek laf etmeyen Kırmızıgül, gerçekleştirilen operasyonların ardından PKK’nın köşeye sıkışmasıyla birlikte “sözde barış çağrısı” yaptı.

Vatandaşların oyuyla seçilmiş Başbakan Ahmet Davutoğlu‘na zalim diyerek haddini aşan Kırmızıgül, devletin çocukları katlettiği iftirası attı.

Taraf olmayın derken açıkça PKK terör örgütünün tarafına geçen Kırmızıgül, operasyonların hız kazanmasıyla birlikte PKK aşkı depreşenler kervanına katıldı.

İşte Kırmızıgül’ün tepki çeken tweetleri:

Kaynak: yeniakit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz