Beni Söndürmeye Nefesiniz Yetmez!..

Sevgiyle kendi ışığımızı korumalıyız

03 Nisan 2015 Cuma, 16:38

Merhaba,

 
Mucizevi bir nefes ile başlayan hayatımıza bugün de derin bir nefes alarak içimizi, zihnimizi ve en değerlisi düşüncelerimizi oksijenle buluşturalım. Rahatlayalım; gerginlik sizden uzaklaşsın, her nefesinizi hissedin, şu an size verdiği güveni düşünün. Nefes alamamayı sakın aklınıza getirmeyin! Hiçbir düşünce size bir tehdit yaratmasın ve huzuru bulun; yoksa daralır, sıkılır, çıkmazlarda yaşamaya başlarsınız.

 
Ülkemiz için bize düşündürmeye çalışılan da bunun gibi; bizi bunaltmaya, bizi daraltmaya çalışan, nefes almamızı zorlaştıran, farklı konulara, farklı düşünceler içine iten sistemler oluşturuluyor. Zihnimizin kirletildiği yetmezmiş gibi aldığımız nefesin içine de kötülükler bulaştırılmaya çalışıyorlar sanki! Kim ne yaparsa yapsın, ne zihnimiz ne de nefesimiz kirlenir.

 
Kirlenmeyi eğitimle yaparlar dersek; yalan! Bizim öğretmenlerimiz ailemizden, kirlenmeyi bayrağımızla yaparlar dersek bayrağımız kanımız – canımız ay’ı ile yıldızı ile gecemiz – gündüzümüz, kirlenmeyi yönetimle yaparlar dersek biz seçip biz el verip biz destekliyoruz. Nedir bu kirlenme peki? Işıktır, aydınlıktır, bilgidir, sevgidir, paylaşımdır. Kirlilik; içimizi kemiren, bizi farklı bakış açılarına sürükleyen, içimizdeki o ufacık mum ışığına dahi gözü dikmiş kişilerdir.
İzin vermemeli, el ele, sevgiyle kendi ışığımızı korumalıyız. Söndürmeye çalıştıkları bir milletin ahlakı, namusudur, dalgalanan bayrağın üzerindeki rüzgarda ufacık nefesimizdir. Bizim Türkiye’mizin ışığı söndürülemez, sönemez! Direnmek, bilgilenmek doğru olanı inanç içinde, ahlak çerçevesinde saygı ile yaşamak…

 
Ben tek başıma derim ki;

 

 

Beni Söndürmeye Nefesiniz Yetmez!..

 

 

Bugün el ele olmalı, Türkiye’miz için her gün daha değerli mumlar yakmalı ve ülkemize kirlilik yaratmaya çalışanları savaşarak değil, bilgimizin ışığı ile kör etmeli, ateşinden korkutmalı, sıcaklığı ile de doğru yolu göstermeliyiz.

 

Haber Revizyon 2015 nisan-aytekin-turker-editor

 

HRA – Haber Revizyon Ajans

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz