Cumhurbaşkanı Erdoğan Bogota’da alışveriş yaptı

Kolombiya’yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkent Bogota’da Altın Müzesi Museo del Oro’yu gezdi ve el sanatları çarşısında alışveriş yaptı.

10 Şubat 2015 Salı, 14:22

Ziyareti kapsamında ilk Kolombiya’ya gelen  Cumhurbaşkanı Erdoğan burada ilk olarak şehir turu yaptı. Kolombiya’nın en önemli turistik mekanlarından olan altın müzesi Museo del Oro’yu gezen Erdoğan ardından yöresel el sanatları satılan bir çarşıyı gezerek alışveriş yaptı. Bölgede bulunan Türk vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği  Cumhurbaşkanı Erdoğan, el sanatları çarşısında düzenlediği gezinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada satın aldığı bir bronz heykelle ilgili olarak, “Onlara bu bronzun Rabia’sını yapabilseydiniz, alışverişim daha farklı olurdu dedim” şeklinde konuştu.

Erdoğan’a gezisinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de eşlik etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz