Antoine Griezmann: “Barcelona’yı reddettim”

Atletico Madrid’de bu sezon ligde 12 gol atan Fransız futbolcu Antoine Griezmann, 2010’da Katalan ekibinin teklifini geri çevirdi.

10 Şubat 2015 Salı, 13:43

Sezon başında Real Sociedad’dan transfer olduğu Atletico Madrid’de 22 lig maçında 12 gol atan Real Sociedad’lı Antoine Griezmann’dan itiraf geldi.


Fransız oyuncu, Real Sociedad’ı müthiş performansıyla yeniden 1. lige taşıdığı 2009-10 sezonunda Barcelona’dan teklif aldığını açıkladı.


Griezmann, menajeri ile Barcelona’nın görüştüğünü, ancak Katalan ekibinin bir sezon B takımında oynamasını istemesi üzerine teklifi geri çevirdiğini kaydetti.
RTL B kanalına konuşan Griezmann, “Benim ilk önce Barcelona B takımında oynayıp bir sezon sonra A takıma çıkmamı önerdiler. Zaten Real Sociedad ile 2. ligde oynamıştım. ‘Neden aynı lige bir daha döneyim?’ deyip bu teklifi reddettim.” dedi.
Barcelona’nın kendisini, kendisinin de Katalan ekibini çok istediğini belirten Griezmann, “Ama bu kadar istedilerse neden A takımını bana çok gördüler. Doğrusu bunu bir türlü anlayamadım.” diye konuştu.
23 yaşındaki kanat ve forvet oyuncusu geçtiğimiz yaz Real Sociedad’dan 30 milyon Euro’ya Atletico Madrid’e transfer olmuştu.

GÜNCELLENDİ – DÜNYANIN EN POPÜLER VE 1 NUMARALI FUTBOL OYUNU FIFA WORLD, YENİLENEN ÖZELLİKLERİYLE BURADA. HEMEN OYNAMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz