BURSA BÜYÜKŞEHİR’DE İŞTEN ÇIKARMA İDDİALARINA BAŞKAN BOZBEY’DEN AÇIKLAMA!

08 Haziran 2024 Cumartesi, 12:38

Büyükşehir’de ‘personel kıyımı’ haberimizin yankısı büyük oldu, açıklama başkan Mustafa Bozbey’den geldi.

Son bir haftadır Büyükşehir kulislerinde çalkalanan çok sayıda kişinin işten atılacağına yönelik iddiaları Bursa hafıza olarak gündeme getirdik.

Haberimizin hemen sonrasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gazetemiz imtiyaz sahibi Alim Şahin’i arayarak ‘iddialar gerçek dışı, hepsi tamamen dedikodudan ibarettir’ dedi ve ardından şu hatırlatmaları yaptı.

“İçeride bazı kriptolar, bazı ajan türünde yönetimine arka planda oyun kuran, eleştiri yapan, düzeni bozmaya çalışanlar var. Bu kişileri tespit edip elbette sisteme aykırı çalıştıkları için gereğini yapacağız.
Evet, işten çıkarma yapacağız ancak oyunbozanlık yapanları, işlerini aksatanları, görevini kötüye kullananları, görevini layıkıyla yapmayanları çıkarıp işini ehline teslim edeceğiz.
Bursa bizden hizmet bekliyor, biz hizmetin önüne taş koyanları, hizmet üretenlerle değiştireceğiz.
İçeride kendi elemanlarımızla yapmamız gerekirken, gereksiz yere dışarıda farklı şirketlere verilmiş ve bu konuda sayısız eleman istihdam edilmiş, bütçeye yük getiren şirketlerden çalışmak yerine, onlara verilen işleri kendi personelimiz
e paylaştırıp kendi elemanlamızla kendi işlerimizi yürüteceğiz.
Bunun adına işçi çıkarmak denilmez, işin ehli ile daha fazla performans hizmet üretmek denir.
Bursa halkı da bizden hizmet beklediği için biz de hizmeti en hızlı ne şekilde yapılacaksa o şekilde yapacağız ve hizmete yoğunlaşacağız.

Öyle dedikodu üreten asılsız bilgi paylaşarak çalışanlarımız üzerinde rahatsızlık oluşturanlara fırsat vermeyeceğiz. Kimseyi haksız yere işten çıkarmamız mümkün değildir, toplu çıkarmamız hiç mümkün değildir. Biz hizmet üretmek için bu göreve talip olduk, görevimizi en iyi şekilde nasıl yapacaksak, kimlerle yapacaksak öyle yapacağız. Haksız yere hiç kimseyi işinden ekmeğinden etmeyiz edemeyiz.

Tam tersi bu günlerde çalışanlarımıza, personelimize iyileştirme yapmak için planlarımız varken, böyle dedikodu üreten bazı kripto ajanlara, personelimizi rahatsız etmeye çalışan, performans düşüklüğü sergilenilmesini isteyen dolayısıyla başarımızın önüne engel olmaya çalışanlara da gereğini yapacağız.

Buradan söylüyorum; Tüm personelimizin içi rahat olsun. Bİz varken hiçbir personelimize hiç kimse haksızlık edemez. Buna müsaade etmeyiz. Personelimizin sigortası garantisi biziz.”

(BURSA HAFIZA )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz