AK Parti’de Bursa il başkanı kim olacak?

23 Mayıs 2024 Perşembe, 15:08
ak parti

31 Mart yerel seçim sonuçlarının değerlendirileceği AK parti’de kamp tarihi yaklaşırken, değişmesi beklenen illerin başkanları için isim havuzu oluşturulacak.

İstanbul-Ankara Bursa başta olmak üzere değişecek il başkanları yerine yeni isimler tespit edilecek.

Bursa için adı geçen isimlerden Ali Yılmaz, Hüseyin Şahin, Önder Matlı, Hüdayi Yazıcı, Celil Çolak, Mustafa Yıldırım, Hakan Çavuşoğlu, Zekeriya Birkan, Mustafa Esgin, Mustafa Dündar, Mustafa Gültekin, Tahsin Kara ve eski vekillerden bazı isimler havuzda toplanmaya başlandı.

Tüm bunların dışında, siyasi İşler başkan yardımcısı Mehmet Tunçak ismi de gündeme gelebilecek isimlerden olduğu bilgiler arasında yer alıyor.

Ancak Sayın Tunçak’ın Bursa’ya gelmeye hiç niyetli olmadığı yönünde bilgiler var.
Fakat REİS, “Bursa’nın toparlanmaya ihtiyacı var gideceksin” derse kuzu kuzu gelip il başkanlığı sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalacaktır .

Son gelişmelerle ilgili başkent kulislerinde yansımalara göre il başkanlığı sorumluluğunu üstlenecek kişinin siyasi kulvarlarda tecrübe birikim ve otoriteri sağlayacak olması ilk tercih olacağı konuşuluyor.

Son gelişmeler için takipte kalın.

HABER: BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz