Gülümseyin.. Başkan Mustafa Bozbey’i tebrik ediyorum!

03 Mayıs 2024 Cuma, 16:39
Alim Şahin

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i tebrik ediyorum.
Diyeceksiniz ki, dün bir bugün iki bu tebrik niye?

Yıllarca Büyükşehiri yönetin, bırakın caddeleri ara sokakları mahalle girişlerini bile otoparka çevirin.

Nerede boş alan varsa her tarafta adeta vatandaştan ‘ga deyip gu deyip’ para koparmanın yollarını arayın.

Bunun adına da hizmet deyin!

Oysa hizmet vatandaşı memnun edecek, yüzünü güldürecek, hoşuna gidecek, güzel icraatlarla, ifadelerle, müjdelerle olduğunu unutmuştunuz.

Belki büyük mega projeler üretemediniz fakat küçük dokunuşlarla en azından halkın gönlünü alabilirdiniz.

Sizin eseriniz olan cadde ve sokaklarda bulvarlar da 1 dakikalığına da olsa aracını park edenlerden para almanın yollarını aradınız.

Keşke size güvenerek şehrin emini unvanıyla Belediye başkanlığı koltuğuna oturtan vatandaşın yüzünü biraz olsun güldürebilmeyi dert edinseydiniz.

Sizin yapamadığınızı ya da yapmak istemediğinizi bugün çiçeği burnunda başkan Mustafa Bozbey yaptı.

Nasıl mı?
Büyükşehir Belediye Başkanı Türkçe olmayan tabelaların kaldırılması ve suya getirilen yüzde 25 indirimle müjdeler verdi.

Başkan Bozbey, bugün aldığı kararla BURBAK noktalarının da ücretsiz olacağını duyurdu.

3 Mayıs Cuma günü bugün itibariyle yürürlüğe giren uygulama ile birlikte vatandaşlar cadde ve bulvar üzerinde bulunan BURBAK otoparklarına araçlarını ücretsiz olarak park etme imkânı getirdi.
Bununla birlikte geçmişe yönelik var olan otopark borçlarını da sildi.

Yani bu kadar basit işi bile yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmemeniz AK Partili yöneticiler olarak hanenize ve partinize çok büyük eksi yazdırdınız.

Ücretsiz Park konusu belki çok büyük şey gibi görünmese de vatandaşın bam teline dokunması, gönlünü hoş etmesi ve yüzünü güldürmesine yeter de artar bile.

Bunu hangi Belediye Başkanı yaparsa yapsın takdire şayan bir durumdur, tebrike şayan bir durumdur, teşekkürü sonuna kadar hak eden bir durumdur.

Bu nedenle lafı uzatıp kısaltmadan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı göreve başlaması daha 1 ay olmadan halkın gönlünü okşayan küçük rötuşlara imza atması bence çok önemlidir.

Yabancı tabelaların kaldırılması, suya %25 indirim, cadde ve bulvarlarda ücretsiz araç park konusunu gibi uygulamalarının ileride bence çok daha önemli müjdelerin geleceğine işaret olarak yorumluyorum.

Sayın Başkan Bozbey’i bir kez daha tebrik ediyor ve diyorum ki, İnşallah Bursa bu süreçten sonra yönetici talihsizliğini yenmiş olur.

20 yıldır Bursa’yı yöneten AK partili kafa yöneticilerine ithaf olunur.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz