Bursaspor başkanı Enes Çelik’ten önemli açıklama

07 Eylül 2024 Cumartesi, 13:19

Bursaspor Başkanı Enes Çelik Atış Grup ile imzalanan forma göğüs sponsorluk anlaşması töreninde gündeme dair üç konuda önemli açıklamada bulundu.

Transferi kapattıklarını belirten Bursaspor Başkanı Enes Çelik stadyum isim hakkı konusunun önümüzdeki hafta netleşeceğini, ülkenin ekonomik açıdan zor günler geçirmesinin kampanyaya katılımı azalttığını bildirdi.

Enes Çelik, “Teknik Direktörümüz Pablo Martin Batalla takımdan memnun olduğunu söyledi. Yeni transfer ile ilgili bize bir rapor iletilmedi. Şu anda bu konuyla ilgili bir gündemimiz yok. Stadyum isim hakkı ile alakalı önümüzdeki 1 hafta gelişme olma ihtimali yüksek. Olmazsa o iş zor gibi gözüküyor ama çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz kurumsal iki firma var. İnşallah bir tanesi olur. Bu sene bizim bir dezavantajımız oldu, ülkemiz ekonomik olarak çok zor bir dönemden geçiyor faizlerin durumu ortada. Belki geçtiğimiz sene göreve gelseydik, şartlar o zaman oluşsaydı kampanyada 700-800 milyon liraları bulmuştuk.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz