Davut Gürkan göreve devam edecek mi? / Haber yorum

03 Eylül 2024 Salı, 16:40

Ak Parti’de kongre kararı alındı. Buna göre 4 Eylül’de başlayacak kongreler 12 Ekim itibariyle belde ve ilçelerde yapılacak.

Tarihin en büyük hezimetini yaşayan illerde hala görevden almalar yapılmazken, vatandaşın inancını kıran partiden uzaklaşmalar her geçen gün artıyor, İlgili yönetimlerin görevde tutulması kongrelerin esprisinin ve heyecanını azaldığını gösteriyor.

Görevden alınması ve değişmesi gereken illerde değişimin geciktirilmesi ve AK Parti üst yönetiminin tutumu ‘sokağa güven vermiyor’ durumuna getirildi.

Kırılan umutları, inancı geri getirmek için “adalet zamanında adalettir” düsturu uygulanarak hızlı bir şekilde il yönetimleri görevden alınmalıdır.

Üstüne üstlük birçok konuyla, özellikle bazı uygulamalarla alakalı çok sayıda önemli şikayetler REİS’e ulaştırıldığı yönünde bilgilere rağmen görevden almalar gerçekleştirilmiyorsa bu durum partide ipin ucunun kaçmak üzere olduğunu gösteriyor.

Son derece güvendiğim külliye üst düzey kaynaklı bilgiye göre Bursa İl yönetiminin ne pahasına olursa olsun mutlak şekilde görevden alınacağını söyleyebilirim.

Burada asıl sorun, değişimin gecikmesi partide oluşan zararın büyüdüğünü gösteriyor olmasıdır.

BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz