Çin’den tüm dünyaya hızla yayılan ve Türkiye’de de etkisini gösteren koronavirüsle ilgili hükümete çağrı yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “KHK ile ihraç edilen sağlık çalışanları, bilim insanları göreve çağrılmalıdır” dedi. Davutoğlu’nun bu ifadeleri büyük tepki çekti.
AK Parti’yi bölmek isteyen muhaliflerin gazına gelerek Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu, koronavirüs salgınıyla ilgili partisinin yeni önerilerini açıkladı.
Meselenin artık sadece bir sağlık sorunu olmaktan çıktığını vurgulayan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almayı da ihmal etmedi.
Haklarında cezai müeyyide olmayan KHK’lı sağlık çalışanlarının da göreve çağrılmasını isteyen Davutoğlu, büyük tepki çekti.
MANŞET
05 Temmuz 2025MANŞET
05 Temmuz 2025MANŞET
05 Temmuz 2025MANŞET
05 Temmuz 2025MANŞET
05 Temmuz 2025MAGAZİN VİDEO
05 Temmuz 2025YAŞAM
05 Temmuz 2025