Belçika’nın başkenti Brüksel’deki saldırının ardından içerdeki FETÖ’cü hainlerin ikiyüzlülüğü bir kez daha ortaya çıktı.
Türkiye’deki alçakça saldırıların ardından devleti ve hükümeti suçlayanFETÖ‘cüler Brüksel’deki saldırının ardından nasıl bir ihanet içerisinde olduklarını gösterdi.
Türkiye’de saldırı olunca anında kara propagandaya geçerek devleti suçlayan tetikçilerin ikiyüzlü tweetleri sosyal medyada tokat gibi yüzlerine çarpıldı.
FETÖ‘cü gazeteci Ergün BabahanAnkara’daki saldırıdan sonra, “Ankara’da bomba patladı devlet ortada yok. Yönetemiyorlar, idare edemiyorlar” şeklinde hükümeti suçlayan tweet atmıştı.
Brüksel’deki saldırının ardından ise “Brüksel’i yakıyor alçaklar. Bunun bedeli ağır olacak” diye yazarak iki yüzlülüğünü ortaya serdi.

(Yeniakit)
MANŞET
20 Aralık 2025MANŞET
20 Aralık 2025MANŞET
20 Aralık 2025MANŞET
20 Aralık 2025MANŞET
20 Aralık 2025MAGAZİN VİDEO
20 Aralık 2025YAŞAM
20 Aralık 2025
1
‘2. darbe olacak’ diyen Albay Hasan Atilla Uğur’un gerçek yüzü ortaya çıktı
2
Mamak belediyesi hayvan barınağındaki görüntüler vicdanları kanattı
3
Yolsuzluk operasyonunda ikinci dalga ; İski müdürü dahil 47 kişi gözaltına alındı
4
TSK’ya terörist benzetmesi yapan Özlem Gürses’e Mustafa Bozbey sahip çıktı
5
Gümüşhane’ye kar yağdı